Røyrvik

I Røyrvik sentrum finner du Kommunehuset.

Kaffe: Røyrvik bakst og Konditori AS server kaker, salater og lunsj onsdag til fredag. Enkelte dager er det også åpent på lørdager. Du kan ringe og bestille kaker og catring.

Joker Røyrvik: Åpningstider mandag til torsdag kl 10-17.30 Fredager til kl 19.00 og lørdag fram til kl 16.00. Her kan du sende og hente pakker.

Bassenget er nyopppusset og har boblebad og et større for svømming. Det er nydelig å sitte i badet og se utover Limingen. Åpningstidene på bassenget finner dere her:Åpningstider

Bibliotek: Åpningstider Onsdager fra kl 13.00-18.00. De tilbyr:Bøker, aviser, tegneserier, lydbøker, DVD, språkkurs, tidsskrifter, oppslagsverk, lokalhistorisk litteratur og offentlig informasjon. Vi har også 1 publikums-PC og trådløst nett.

Oppvekstsenter barne og ungdommskole ca 44 stk. Samisk og norsk barnehage. Løpende opptak og Gratis barnehageplass.

Frisør :Trollkløppet Dame og Herrefrisør.Frisørsalongen har tilholdsted på Næringshuset vegg i vegg med Bakeriet.Tlf: 48 15 79 65

Interiørbutikken Bella Villa har nydelige pynteting til hus og hytte. Her kan du inn på nettbutikken og se, og evt få det helt hjem i postkassa om du ønsker.

Naprapat: Det kommer naprapat til Røyrvik med jevne mellomrom, du kan bestille time til henne via instagram eller telefon. Hun holder til på sykehjemmet når hun er her.Erika Blom heter hun.

Amdal elektro:

Strikkerampa:I buret på Myrmo gård i Hudningsdalen finner du strikkegarn og mye tilbehør, egenprodusert håndarbeid og norgesglasslamper.

Treningsrom : I kjelleren på hallen, finner du et stort treningsrom med mange flotte treningsapparater. Her må finnes mere informasjon.

Limingen gjestegård: Her finner du overnatting, og matservering. Hotellet er åpent hele året.

YX Røyrvik auto:Her finner du mat, Aclima klær og mye mer. De har også utleie av Snøscooter.Røyrvik Auto AS leier ut bobil i sommersesongen.Bobilen er en Challenger.

Byggern Røyrvik: Byggvare butikken har åpent alle dager i uka til å med på søndager.

Visit Børgefjell:Turistinformasjonen for Røyrvik og Børgefjell nasjonalpark. Her får du leid hytter, kjøpe fiskekort

Skyssbåt:I juli, august og september kjøres skyssbåt på Namsvatnet.Her har du muligheten til å få skyss direkte inn til Børgefjell Nasjonalpark. Båten går fra parkeringsplassen ved Namsvatn. Anløpssteder er Storelva, Orelva og Storvika.

De kjører når vannet er åpent og trygt etter vinteren,vanligvis i slutten av Juni
Følg med på bookingkalenderen.Vi slutter å kjøre 15. oktober.

De kjører hver hele time fra havna i Namsvatnet fra kl. 09.00 – 20.00,
men kun de tider folk har booket.
Disse tidene kan oppleve forsinkelser, alt etter trafikkmengden

Røyrvik Scooter og maskin: selger hundefor og hundeutstyr. Jakt og fritidsklær ,verkstedtjenester utføres. Det finnes også muligheter for å leie Snøscooter hos Røyrvik Scooter og maskin