INNHOLDSRIK HYTTE UNDER OPPFØRING – TOMT NR 37 I BØRGEFJELLSENTERET

Beliggenhet

Hytta oppføres i Børgefjellsenteret i Røyrvik kommune. Den ligger meget sentralt i attraktivt skianlegg med stabile snøforhold og gode løyper for alpint og langrenn. Det er meget gode forhold for jakt, fiske og friluftsliv hele året.

Generelt

Hytta ligger i et regulert hytteområde. Det er kommunalt anlegg for vann og avløp.

Adkomst/Tomteforhold

Det er god adkomst med bilvei helt fram til hytta både sommer og vinter. Hytta ligger nært Børgefjell nasjonalpark som er viden kjent for sine fiskevann og uberørt natur.

Innhold

1. etasje består av stue/kjøkken, 2 soverom, bad, bod og gang. På hemsen er det soveplass til flere. Det er utvendig luftig bod ved inngangen. Stor terasse, hvor deler er under tak.

Standard

Hytta har meget god og gjennomført standard. Godt isolert med Glava Proff 34, 20/30 cm i tak og 20 cm i yttervegger. Gulv på grunn med 25 cm isolasjon. Det vil bli et lavt energiforbruk. Vinduer er ferdig behandlet hvit med 3 -lags glass. Utvendig har hytten liggende grunnet brun bordkledning og grå antikk Aerodek på taket. Det er lagt varmekabler i alle gulv i 1. etasje unntatt soverom. Hytta har ferdigbehandlede overflater i alle rom. Kjøkkeninnredningen har integrert oppvaskmaskin og komfyr.